Drukke week!

Oef, morgen is het vrijdag!
Wat was me dat een week!
Maandag was het de grote dag voor Melanie,  de dag van haar operatie in het U.Z.G..  Deze dag was al gepland van in oktober.
Een slopende dag, ik ga dan regelmatig mee met kinderen die geopereerd moeten worden maar als het over mijn eigen kindje is dat toch iets heel anders!
Gelukkig is ons Melanie een dappere meid, wenen en klagen doet ze niet!(Het helpt natuurlijk dat ze een cadeautje gaat krijgen,  dat weet ze al van haar vorige operaties).  Ik ben aan de andere kant van de campus een knuffel gaan halen, een zachte zwarte poes met witte pootjes.  (Want ze houdt van poeze-knuffels).
Haar herstel verloopt niet zo vlot als de vorige keer en dat maakt het iets moeilijker.
Met het linker oog gaat het goed maar haar rechter prikt en doet nog wat pijn en kan ze moeilijk openen.  Dat zou voor ons ook pijnlijk aanvoelen, die draadjes en knoopjes in je oog.

Vandaag moest ik terug gaan werken.  Voor de opvang had ze geen zin en geluk bij een ongeluk mag zo van de specialist ook niet naar de opvang.  Oplossing: 2 dagen naar oma en natuurlijk rotverwend worden!

Morgen ga ik mijn flinke meid halen en hopelijk zijn haar oogjes dan stukken beter!

Daarnaast is onze kleine man ook nog ziek geworden, een ferme oorontsteking!  Deze nacht geen oog dichtgedaan.  O, wat ziet hij af!
Ik mocht niet thuisblijven van het werk want het is superdruk maar ik kon gelukkig eerst nog naar de huisarts en hem dan naar de andere oma brengen want bij dezelfde oma mag niet omwille van infectiegevaar.
Rond 10 uur de groep versterkt en om half 2 was iedereen verzorgd!
Wat een rush!
Vlug mijn kleine man gaan halen.
Hopelijk heeft hij (en dan ook ik) een goede nacht en kunnen we er morgen weer tegenaan!

De oudste heeft een supervakantie; naar de vriendinnen gaan 'spelen', logeren bij oma, een week dag-sportkamp, zaterdag is er dan Roefeldag! (= beroepen uitproberen: bloemschikken, parfumerie en pottenbakken).
Gelukkig is er taxi-mammi om iedereen rond te voeren.
Ik vind het fijn als ze een leuke vakantie hebben gehad!

Reacties

  1. Poeh, dat is inderdaad een heftig weekje!! En zo herkenbaar! Ik ben zelf verpleegkundige maar als je eigen kind in het ziekenhuis ligt voelt dat toch heel anders. Ik hoop dat je dochter snel weer op knapt en dat je zoon snel van die nare oorpijn af is, zodat jullie allemaal wat slaap in kunnen halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk worden de kindjes snel weer beter en kunnen jullie allemaal wat op adem komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kan me voorstellen dat het geen makkelijke dag en nacht geweest is... hopelijk vlug terug een beetje rust spoedig herstel voor de kindjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie schrijft en altijd benieuwd wat je ervan vindt!

Populaire posts van deze blog

In 1,2,3

Bernadette the look-o-like...

Portefeuille voor allerlei