Short for my small man.

Dit stofje had ik eigenlijk gekocht om een hemd uit te maken maar daar ben ik voorlopig (nog niet) aan toe.  Dus heb ik er een short voor mijn kleine man uit gemaakt.
De andere halve meter ga ik gebruiken om een kussen te maken voor de verjaardag van mijn dochters vriend (neen geen 'liefje' daar heeft ze nog geen zin in, gewoon een goede vriend).  Maar daar later meer over.

De zakjes heb ik bovenaan afgewerkt met paspel maar omdat ik niet genoeg paspel in huis heb, heb ik de zakjes met een dichte zigzagsteek op de broek geborduurd.
Van hieruit lijkt het of de stof omgekeerd gebruikt is maar dat is niet zo, alles staat kriskras door elkaar en net dat stukje heb ik gebruikt...


Ik zal de komende weken veel tijd hebben om te naaien want ik zit (opnieuw) in het gips met mijn rechter voet.  Deze keer wel een loopgips (oef!).  Er is nog steeds een middenvoetsbeentje gebroken.
Het wordt dus naaien met mijn linkervoet en dat lukt redelijk goed.

Reacties

 1. lang leve de plaaster wanneer dat je veel naai-tijd oplevert ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mens wordt creatief als hij in de plaaster zit... ik ben zelf gestart met naaitoestanden toen ik onlangs een tijdje het gips in moest... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend, weer in het gips! Maar goed, naaien lukt nog wel dus zo kun je het onaangename met het aangename combineren.
  leuke oplossing, een dichte zigzagsteek. Ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke short! hopelijk geneest de voet vlot!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik naai nog altijd met mijn linkervoet - ondertussen al vijf maand. Ik hoop dat het bij jou wat vlotter geneest! En wat een leuke paspel-oplossing ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oei en met die warmte...not funny maar er is een keerzijde...sssssttiiiikkkkkkkkkkkkkeeeennnnnn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow je hebt mooie sexy tenen zo mooi gelakt prachtig hopelijk is alles nu goed met je voet veel succes en hou je goed he ne dikke knuffel van lieven xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee k'denk het niet ik kwam geheel toevallig op jou blog en zag die mooie foto van je gipsvoet en dacht ik reageer hier even op ik schilder en spuit oa op gipsverbanden alllez t'is een hobby dus meer niet ze. met vriendelijke groeten van lieven,sorry voor mijn reactie (comment) he.

   Verwijderen
  2. Op die manier dan, thanks! Tof om saaie gipsen cool te maken, had ik het maar eerder geweten... ;)
   Groetjes

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie schrijft en altijd benieuwd wat je ervan vindt!

Populaire posts van deze blog

In 1,2,3

Portefeuille voor allerlei

Bernadette the look-o-like...