Creative yearbook 2014


Weeral een jaar voorbij gevlogen.
Toen ik deze foto's bijeen aan het sprokkelen was, dacht ik nog dat ik niet zo héél veel genaaid had maar wanneer ik her en der nog een foto vond bleek het toch een redelijke portie naaiprojecten te zijn.


Ik maakte een tablethoes voor de dochter, een zakje voor een vriendin haar werkgerief in te steken, een klantenkaarthouder voor een vriendin, een gsm hoes voor de dochter van beste vriendin.Nog een tablethoes voor de andere dochter, zakdoekdooshoesjes, pamperhoes voor een 'kersverse mama'.Ik probeerde te haken... ik maakte een sjaalcol, deken voor de dochter, poncho voor de andere dochter, een poncho voor een vriendin, enkele omslagdoeken en decoraties.Ik maakte voor verjaardagen, op vraag, schoudertassen en kussenslopen.  


Voor mijn zoontje maakte ik dit jaar voor het eerst kleding.  Wat ik het liefste maak zijn sweaters met iets leuks op geflockt. Een hemdje uit 'Mini Couture' kan me ook bekoren.  Broeken met ritsen en knopen, minder.
Het is fijn om een lach op zijn gezicht te zien wanneer hij iets van 'mama' aan doet.
Voor mezelf maakte ik enkele keren de 'Jolene' top uit La Maison Victor ook werd dit omgevormd tot kleedje.  In de naailes maakte ik dit najaar 2 kleedjes.Voor de oudste dochter maakte ik een warme colsjaal en een sweater.  De poängs kregen een nieuwe hoes.Het grootste project van 2014 was het communiekleed van mijn oudste dochter. Samen zoeken en brainstormen naar een ideale outfit. Een testversie werd eerst gemaakt.  Alles was zelf gemaakt, kleed, vestje, juwelen.
Voor de 2de dochter had ik ook in samenspraak een tof kleedje gemaakt.  Patroon uit SVDHZ.

2014, 51 projectjes, komt op en gemiddelde van één per week.  Niet slecht hé?!

Op naar 2015!
Ik wens jullie allemaal een fijn 2015, boordevol liefde, geluk, goede gezondheid, veel creativiteit en tijd om jullie projecten uit te voeren.

x Nancy

Reacties

 1. Je hebt je best gedaan in 2014 en ik ben zeker dat we in dit nieuwe jaar nog vele leuke zelf gemaakte spullen van jou mogen zien en bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, da's zeker veel en wat heb je er een mooie compilatie van gemaakt.
  Ben benieuwd met welke creatieve uitspattingen je ons dit jaar weer gaat verrassen.
  Groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hoog gemiddelde! :-)
  Dat 2015 nog meer creatieve uitdagingen en creaties mag opleveren!
  http://mizolilie.blogspot.be/2014/12/bijna-weer-een-jaar-voorbij.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gelukkig nieuwjaar!! proficiat met je 51 mooie creaties.
  mag 2015 een gezond en opnieuw een creatief jaar worden.
  ik kijk er alvast naar uit!
  groetjes, isabelle.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, supercreatief ben je geweest, wat een hoop heb je gemaakt!! Maar jij kan toch wel wat beter naaien dan ik lijkt me of volg je les? Ik leer het mezelf met vallen en opstaan, maar ben tevreden met de resultaten. De "jolene top" wil ik binnenkort ook voor mezelf maken en je brengt me op een idee om er een kleedje van te maken, de jouwe zien er top uit! Je hebt knap werk geleverd het voorbije jaar!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie schrijft en altijd benieuwd wat je ervan vindt!

Populaire posts