Bezige bij.

De bobbeljes, leuk, vlot gegaan, nu nog een kleine week wachten tot week 10!  Week 10 is ondertussen ook al gepasseerd en morgen komt week 11 er al aan, HELP!

Komt omdat ik met meer dan één project bezig ben.
Een omslagdoek haken, een poncho voor de dochter (die nu af is maar waar jullie nog een postje van mogen verwachten), een kleed voor de oudste dochter, een kleed voor de jongste dochter,...

En ondertussen ook nog het huishouden en een opleiding op de consultatie van urologie.
Maar, geen zorgen, het lukt wel.

Tja, het lezen van jullie blogs kost ook wat tijd maar dat ga ik niet laten.  Wel plaats ik niet overal een reactie, sorry hiervoor.
Wat ik de laatste tijd meer en meer krijg zijn vervelende reacties die niets met het bericht te maken hebben, een soort van reclame.  Echt vervelend vind ik dat!  Gelukkig komen die tot nu toe niet op mijn blog onder de berichten.
Hebben jullie daar ook last van?

Groetjes Nancy, en nu hup, het huishouden...Reacties

 1. Bezige bij is wel een héél gepaste titel !
  Als je bij de instelling aanduidt dat anonieme reacties niet meer kunnen, heb je minder last van spam (althans, dat helpt bij mij)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik laat de reacties pas zien na goedkeuring, maar inderdaad superiritant die spamreacties! Jeetje, je hebt het inderdaad druk, ben al benieuwd naar alle resultaten. Wat een leuke kleuren heb je gekozen voor je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je goed bezig met je deken, mooie kleuren ook! Ja ik ken dat, met zoveel tegelijk bezig zijn dat elk project op zich wat langer duurt ... maar zo vervelen we ons nooit natuurlijk :-)
  Ik heb ook last van anonieme spamberichtjes maar ze blijven voorlopig ook alleen in mijn mailbox. Ik heb net de instellingen aangepast volgens de tip van Carla hierboven ... ik hoop dat het nu ook mindert want dat is knap lastig.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie schrijft en altijd benieuwd wat je ervan vindt!

Populaire posts